Inspirerende! (Martine Kleiven)

Inspirerende!

ENDELIG har jeg også fått lest boka "Ona fyr". Egentlig et resultat av min iver etter å lese alle bøkene vi har i hus og selvsagt også fordi at Nicolai skrøt utrolig mye av den når han leste den for 10 ÅR SIDEN!!!!

Han mente det var den beste boken han hadde lest! Jeg tenkte vel at det ville bli litt mye fotball for min del, men der tok jeg feil! OK, den handler absolutt om fotball, men også om MASSE annet spennende! En utrolig god bok, som absolutt bør leses!

 Ingebrigt Steen Jensen har mange gode tanker som inspirerer til å tenke utenfor "boksen", ikke minst er det en lettlest bok. Han gir oss mange gode eksempler og hisorier som gjør dette til en veldig interessant bok.

Den handler om å våge, satse høyt og ikke minst er den veldig motivasjonsskapende. God lesning:)

I dag har vi ryddet et rom på låven, som skal bli snekkerrom til Nicolai, det var umulig å gå inn der da vi startet! Gamle møbler, mye skrot, MASSE verktøy og hageredskaper hadde fått fylle rommet i årenes løp og nå ville vi ta det tilbake til det snekkerrommet det en gang har vært. Vi er ikke helt ferdig med sortering av ting og tang, men nå ser vi gulvet fint og det føles herlig:) I ettermiddag har vi vært på koselig grillings med venner:) En toppers dag!

Heia, heia, heia NORGE!!!!! Nå MÅ dere vinne, jenter:)

Skriv en ny kommentar

Martine Thorjussen KleivenJeg er ei jente på 29 år. Jeg har vært gift med Nicolai i snart 9 år, og sammen har vi 2 nydelige barn, Angela & Benjamin. Hus og interiør, mat og drikke, tro og engasjement, venner og familie vil være en stor del av bloggen...fordi det er det livet handler om:) Vil du si meg noe privat er min mailadresse: martine.kleiven@gmail.com. Jeg setter stor pris på kommentarer! Håper du liker bloggen, god lesning!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits