Be for Filippinene! (Martine Kleiven)

Be for Filippinene!

http://www.storm.no/nyheter/250000-paa-flukt-fra-flom-paa-filippinene-3846545.html

Uvær har fått en litt annen betydning for oss etter 7 måneder på Filippinene. Regn, flom og tyfoner er dessverre noe som skjer altfor ofte der nede. Nå er det tyfon-tid og denne uka har det regnet noe enormt der nede. Det er grusomt! Mange er bekreftet døde, halve Manila er oversvømmet og over 250 000 mennesker er på flukt.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8265388

Mange mennesker tør ikke forlate husene sine fordi de er redd for at eiendelene deres skal bli stjålet, så da sitter de enten i en andre-etasje eller på taket.

http://h-a.no/Nyheter/Utehjemme/tabid/117/articleView/true/moduleid/172544/Default.aspx

Vi må be for Filippinene, at regnet må stoppe og at ikke flere liv skal gå tapt! Vi, som sitter i Norge og føler oss litt hjelpeløse, kan være med på å gi til organisasjoner som jobber for å gi filippinerne et bedre liv, for eksempel Misjonsalliansen (www.misjonsalliansen.no), som er en organisasjon som vi har sett MYE av arbeidet til og er blitt veldig glad i.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8265388

 Jeg kjenner jeg savner Filippiene og alle som vi er såååå glade i! Kjenner det gjør vondt inni meg når jeg leser om flommen og uværet! Vi tenker på dere og ber for dere:)

<3

Jeg var der på ferie nå i sommer, det regnet nesten hele tiden da også... men var utrolig kjekt å møte hele slekten! Savner Filippinene allerede :/ <3

Martine Kleiven - 12.08.2012 kl.23:20

Ann Lauren: Takk for hyggelig kommentar:) Åh, det var synd...været mener jeg. Jeg var der i fjor sommer og var veldig heldig med været. Det regnet KUN når jeg satt i bilen eller om natten, og det tørket så fort opp at det ikke var noe problem. Men det er jo tyfon-tid der nede nå, så det er ikke så lett å unngå regnet! Så gøy å besøke familien da:) Vi er blitt veldig glad i Filippinene og ikke minst menneskene:) SAVNER!!!

Skriv en ny kommentar

Martine Thorjussen KleivenJeg er ei jente på 29 år. Jeg har vært gift med Nicolai i snart 9 år, og sammen har vi 2 nydelige barn, Angela & Benjamin. Hus og interiør, mat og drikke, tro og engasjement, venner og familie vil være en stor del av bloggen...fordi det er det livet handler om:) Vil du si meg noe privat er min mailadresse: martine.kleiven@gmail.com. Jeg setter stor pris på kommentarer! Håper du liker bloggen, god lesning!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits