F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. (Martine Kleiven)

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.

Helt herlig! Tårene renner, jeg ler og griner om hverandre. Det er utrolig gøy at Norge igjen er i finalen:)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008625

GLEDER MEG!!

Spirea - 12.08.2012 kl.13:23

Hurra for Norge :)) Også må jeg over til bloggen din - den er knallfin :) første gang innom, og jeg har lett etter et sted å legge meg til som følger, men det fant jeg ikke. Ville gjerne fulgt deg, for jeg liker så godt slike blogger, som er så åpne om tro :) takk for alt du deler !! Jeg ønsker deg en nydelig søndag videre. Jeg kommer tilbake :) bless, bless.

Martine Kleiven - 12.08.2012 kl.23:24

Spirea: Hei! Så fin blogg du har også:) Ble sittende å lese litt på den ja...hehe:) Skjønner du har opplevd en del opp igjennom!! Håper det går bedre med deg:) Jeg tror det skal være en "legg meg til"-knapp rett under litt info om meg på høyre side øverst. Men jeg legger nok til deg først:) KlemM

Skriv en ny kommentar

Martine Thorjussen KleivenJeg er ei jente på 29 år. Jeg har vært gift med Nicolai i snart 9 år, og sammen har vi 2 nydelige barn, Angela & Benjamin. Hus og interiør, mat og drikke, tro og engasjement, venner og familie vil være en stor del av bloggen...fordi det er det livet handler om:) Vil du si meg noe privat er min mailadresse: martine.kleiven@gmail.com. Jeg setter stor pris på kommentarer! Håper du liker bloggen, god lesning!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits