"Hm, hva har skjedd her 'a?" (Martine Kleiven)

"Hm, hva har skjedd her 'a?"

Tiden flyr! Nå har vi vært hjemme, i Norge, i over 4 måneder allerede. Det er helt utrolig! Vi har funnet oss godt til rette her igjen. Barna er på plass på skole og i barnehage. Mr Kleiven er tilbake i Grenland Minilager ( www.grenlandminilager.no ) og jeg har begynt som vikarlærer igjen...noe jeg synes er helt topp :)

 

Da vi kom hjem fra Filippinene og skulle besøke mamma og pappa for første gang på over 7 måneder, løp Benjamin bort til huset for å ringe på. Han har alltid funnet fram en av stolene som står utenfor inngangspartiet og flyttet bort til døra, for deretter å klatre opp og så ringe på. Men denne gangen løp han bort, kikket forskrekket på ringeklokka, for så å gå direkte bort for å ringe på. Da bestemor og bestefar kom ut, spurte han helt forundret om de hadde flyttet på ringeklokka. Noe de kunne avkrefte og dermed fortelle han, med glede, at han hadde virkelig vokst MASSE mens han hadde vært på Filippinene. Gjett om gutten ble stolt!!

Vi har fått en stor prins, som gladelig deler ut klemmer og gode ord. Skal ikke prøve å legge skjul på at han stadig kan oppleves som en Emil i Lønneberget, men stort sett er han en herlig godgutt:) 

Sjekk ut denne bloggen; www.3englerogethus.blogspot.no som nå har giveaway:) En blogg skrevet av ei "grendesøster" som kan anbefales:)

Ønsker dere alle en GOD HELG:)

Skriv en ny kommentar

Martine Thorjussen KleivenJeg er ei jente på 29 år. Jeg har vært gift med Nicolai i snart 9 år, og sammen har vi 2 nydelige barn, Angela & Benjamin. Hus og interiør, mat og drikke, tro og engasjement, venner og familie vil være en stor del av bloggen...fordi det er det livet handler om:) Vil du si meg noe privat er min mailadresse: martine.kleiven@gmail.com. Jeg setter stor pris på kommentarer! Håper du liker bloggen, god lesning!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits