S.A.V.N.E.R. vintersport!!!! (Martine Kleiven)

S.A.V.N.E.R. vintersport!!!!

Jeg har helt abstinenser for tiden! Nå har jeg ligget med influensa siden torsdag kveld, og er sååååå klar (for tredje helgen på rad) for å se langrenn og skiskyting på TV. Har ikke sett det på to år, fordi vi i fjor bodde på Filippinene. Jeg har nå hørt på julemusikk siden september og kunne ikke vært mer klar for jul, vinter og vintersport. Julekortene ligger klare til bruk og snart blir det jul i heimen:)

Dette året tror jeg blir unntaket på alle vis for oss, vi kunne ikke vært mer klare for jul:) Ikke for det, i fjor hadde vi også jul fra september til desember, likevel ble det ikke helt det samme med bading og sol på julaften, fake-juletre og lite stearinlys (vi holdt på å renne vekk med de få jeg tente på).Så nå håper jeg virkelig at det kommer noe annet enn alpint på TV, og at snøen kommer dalende (ikke så mye, men nok til at vi kan gå på ski og ake:)).

Kos dere, med nydelige klemetiner og masse stearinlys:) Det gjør vi!!

GOD HELG:) 

Skriv en ny kommentar

Martine Thorjussen KleivenJeg er ei jente på 29 år. Jeg har vært gift med Nicolai i snart 9 år, og sammen har vi 2 nydelige barn, Angela & Benjamin. Hus og interiør, mat og drikke, tro og engasjement, venner og familie vil være en stor del av bloggen...fordi det er det livet handler om:) Vil du si meg noe privat er min mailadresse: martine.kleiven@gmail.com. Jeg setter stor pris på kommentarer! Håper du liker bloggen, god lesning!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits